Rubí 2023-03-30T07:36:39+00:00

Ubicació obra
C/ del General Prim / C/ Pintor Coello
Rubí

Informació i vendes
info@vertix.es
Tel. +34 93 252 18 10

Descripció

Viure al centre de Rubí.

Promoció residencial de 18 habitatges a prop del carrer principal de la localitat on trobem tots els serveis, equipaments i comerç de proximitat.

Tipologies  de 2 i 3 dormitoris . Algunes plantes baixes  i primeres disposen de l’ús privatiu de grans terrasses d´accés pel propi habitatge i la resta  tenen assignat l’ús d´una terrassa privativa a la coberta de l´edifici, on poder gaudir de l´aire lliure amb família i amics.

Acabats d´alta qualitat . Solucions constructives pensant en la sostenibilitat i estalvi energètic, com el confort que proporciona el sistema de aerotèrmia per l´aire condicionat i la calefacció.

Possibilitat de plaça d´aparcament i traster al mateix edifici.

Creiem en la sostenibilitat

El nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis pels nostres clients, i per aquest motiu a Residencial Rubí Centre hem aplicat una sèrie de mesures d’ecoeficiència que ajuden a l’estalvi  energètic i que ens fan estar més compromesos amb el medi ambient. Estem encantats d’informar-te.

Galeria fotogràfica

Ubicació

El municipi disposa de xarxa de transport públic i privat amb ràpides connexions amb els Ferrocarrils de la Generalitat, estació d´autobusos i les autopistes C-58, C-16 i AP7, el que fa d´aquesta localitat un enclavament únic prop a Barcelona i localitats veïnes.