EMPRESA 2022-10-10T15:08:55+00:00

Vertix, Grup Immobiliari és una empresa promotora que es caracteritza per la seva eficàcia en el desenvolupament de projectes residencials, hotels, edificis d’oficines, centres socio-sanitaris i parcs de negocis.

Ens avalen més de 45 anys d’experiència en el sector immobiliari i 18.500 habitatges entregats. Des de fa més de 21 anys amb presència territorial amb delegacions pròpies a Barcelona, a la Comunitat de Madrid, a la Comunitat Valenciana i a les Illes Balears.

Vertix és la implicació d’un grup de professionals que supervisen tot el procés constructiu. És el compromís amb el projecte, apostant per la qualitat i la innovació. Tot això amb un únic objectiu: generar la confiança i satisfacció dels nostres clients.

COMPROMÍS

Una estructura sòlida ens permet fer front a totes les necessitats productives del procés constructiu, des de l’inici amb la compra del sòl, fins a la comercialització amb èxit de les promocions dissenyades pels nostres equips professionals.

FILOSOFIA

Busquem sempre la millor ubicació i entorn per als nostres projectes. Dissenyem i construïm les nostres promocions donant prioritat al confort i a la qualitat, adaptant-nos als nous criteris de sostenibilitat i estalvi energètic. A Vertix Grup Immobiliari treballem pensant en les persones.

Com treballem

L’EXPERIÈNCIA ADQUIRIDA DES DE 1970, ENS HA PERMÈS CONFORMAR UN EFICAÇ SISTEMA DE DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES, FENT DE LA QUALITAT I DE L’EFICÀCIA AUTÈNTICS SEGELLS DE MARCA

SISTEMA DE DESENVOLUPAMENT DE PROJECTES

DISPOSEM D’UNA ESTRUCTURA PRÒPIA QUE GESTIONA DIRECTAMENT I DE FORMA INTEGRAL TOT EL PROCÉS DE DESENVOLUPAMENT URBANÍSTIC I PROMOCIÓ D’HABITATGES

Vertix Grup Immobiliari, té una àmplia experiència en la compra de sòl, analitzant constantment el mercat i localitzant les millors ubicacions.
Fem la planificació i ordenació tècnica i normativa per a regular les condicions òptimes de transformació del terreny a edificar. Analitzem en profunditat el mitjà per a dotar d’una major integració els nostres projectes.
Vertix projecta i urbanitza grans sectors posant especial atenció a tots els aspectes que garanteixin el màxim nivell de qualitat de vida dels nostres usuaris.
Des de la seva conceptualització fins a la construcció. Vertix Grup Immobiliari s’ha convertit en un referent de compromís amb la qualitat i la sostenibilitat en matèria de construcció d’edificis residencials, oficines i hotels. La cura pel detall i l’excel·lència són el denominador comú de tots els nostres projectes.  
Atorguem una especial atenció a la fase de comercialització, en tant que la satisfacció del client és el nostre principal objectiu. Per a això, el nostre equip de professionals us assessorarà i acompanyarà en tot el procés de compra.

Rda. del General Mitre, 12 (Plaça Belianes)
Barcelona 08017
Tel. 93 252 18 00 Fax 93 204 40 38

info@vertix.es
Avís legal i política de privacitat
Codi Ètic