Horta 2022-02-24T17:37:31+00:00

Ubicació obra
C/ Granollers 54, Horta
Barcelona

Informació i vendes
info@vertix.es

Horta.

C/ Granollers 54. Promoció residencial a Horta.

Edifici de nova construcció de 8 habitatges de 2 i 3 dormitoris. 3 exclusives plantes baixes amb grans terrasses  i 2 àtics per gaudir de les vistes de l´emblemàtic barri residencial de Font d´en Fargues i del Parc del Carmel. Places d´aparcament i traster al mateix edifici. Acabats de qualitat, cuines obertes al menjador i sistema d´aerotèrmia per l´aire condicionat i calefacció pel seu benestar i estalvi energètic.

No esperis a visitar el pis mostra i conèixer el barri d´Horta.

El seu emplaçament, entre el mar i la muntanya i  la seva proximitat a espais natural com el Parc natural de Collserola, el Parc dels Tres Turons o el Parc del Laberint,  fan d´aquest districte un dels lloc més agradables per viure, amb marcat ambient familiar.

Eix comercial , instal.lacions i equipaments

A destacar prop de l´Edifici , el Mercat d’Horta, el Passeig Maragall i la Plaça Eivissa  amb diversitat d´establiments de comerç de proximitat prioritzant l’atenció més personalitzada.

Creiem en la sostenibilitat

El nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis pels nostres clients, i per aquest motiu a Residencial Carretera Barcelona hem aplicat una sèrie de mesures d’ecoeficiència que ajuden a l’estalvi  energètic i que ens fan estar més compromesos amb el medi ambient. Estem encantats d’informar-te.

Ubicació

Bones comunicacions amb tota la ciutat, ràpid accés a la Ronda de Dalt i diversitat de transport públic, entre ells L-5 de metro.
Lloc ideal pels estudiants. Amplia oferta d´escoles de primària i de secundària, centres públics, concertats  i privats. Campus i Escoles Universitàries de gran prestigi.