Horta 2022-10-14T10:28:52+00:00

Ubicació obra
C/ Granollers 54, Horta
Barcelona

Informació i vendes
C/ del Lobregós 9-13
08032 Barcelona
info@vertix.es

Tel. 671 484 470

  Nom*

  Correu electrònic*

  Telèfon*

  Consulta sobre Promoció a Horta

  Accepto la política de privacitat de dades

  Consum d’energia kWh/m2 any B 28
  Emissions Kg CO2/m2 any A 4

  Residencial Granollers 54, Horta

  C/ Granollers 54. Promoció residencial a Horta.

  Edifici de nova construcció de 8 habitatges de 2 i 3 dormitoris. 3 exclusives plantes baixes amb grans terrasses  i 2 àtics per gaudir de les vistes de l´emblemàtic barri residencial de Font d´en Fargues i del Parc del Carmel. Places d´aparcament i traster al mateix edifici. Acabats de qualitat, cuines obertes al menjador i sistema d´aerotèrmia per l´aire condicionat i calefacció pel seu benestar i estalvi energètic.

  No esperis a visitar el pis mostra i conèixer el barri d´Horta.

  El seu emplaçament, entre el mar i la muntanya i  la seva proximitat a espais natural com el Parc natural de Collserola, el Parc dels Tres Turons o el Parc del Laberint,  fan d´aquest districte un dels lloc més agradables per viure, amb marcat ambient familiar.

  Eix comercial , instal.lacions i equipaments

  A destacar prop de l´Edifici , el Mercat d’Horta, el Passeig Maragall i la Plaça Eivissa  amb diversitat d´establiments de comerç de proximitat prioritzant l’atenció més personalitzada.

  Creiem en la sostenibilitat

  El nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis pels nostres clients, i per aquest motiu a Residencial Granollers 54 hem aplicat una sèrie de mesures d’ecoeficiència que ajuden a l’estalvi  energètic i que ens fan estar més compromesos amb el medi ambient. Estem encantats d’informar-te.

  Ubicació

  Bones comunicacions amb tota la ciutat, ràpid accés a la Ronda de Dalt i diversitat de transport públic, entre ells L-5 de metro.
  Lloc ideal pels estudiants. Amplia oferta d´escoles de primària i de secundària, centres públics, concertats  i privats. Campus i Escoles Universitàries de gran prestigi.