Ribes de Freser 2017-04-05T15:53:31+00:00

[su_spacer size=”15″]

Ribes de Freser

Girona

Pis 2 dormitoris 103.000 €
icon-file-o Veure plànol PDF

Pis 3 dormitoris 126.000 €
icon-file-o Veure plànol PDF

Pis 4 dormitoris 166.500 €
icon-file-o Veure plànol PDF

*Els preus indicats no constitueixen oferta contractual. Avalem les quantitats lliurades a compte.

Descarregar memòria de qualitats
 icon-file-text-o PDF

Direcció: Rda. General Mitre, 12
08017 Barcelona
Horari: Visites concertades.
 icon-phone-square  93 252 18 00

 icon-envelope  info@vertix.es

  Nom*

  Correu electrònic*

  Telèfon*

  Indiqueu-nos la promoció sobre la que desitja més informació

  La seva consulta

  Accepto la política de privacitat de dades

  Consum d’energia kWh/m2 any E 205
  Emissions Kg CO2/m2 any E 46

  DESCRIPCIÓ

  Entrega immediata / Compra

  Oxigena la teva vida. Sovint, la imaginació ens fa somiar llocs plens de color que canvien amb les estacions. Llocs que ens transmeten pau i serenitat, comoditat i seguretat. La tranquil·litat. El valor de les coses senzilles. Un lloc ideal per gaudir del temps lliure. Ho trobaràs a Residencial Castell de Sant Pere.

  Sis edificis de nova construcció de planta baixa més 2 pisos envoltats de natura. Habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb terrassa. La tria dels materials i els sistemes constructius utilitzats en aquests habitatges palesen un compromís clar amb l’entorn natural i contribueixen alhora a crear una agradable sensació de confort a l’interior. Façanes de pedra. Terra de parquet. Xemeneia a la sala-menjador. Calefacció per radiadors. Els habitatges disposen de plaça d’aparcament i traster a la mateixa finca.

  Habitatges envoltats d’un paisatge excepcional, en plena naturalesa i unes vistes úniques sobre la Vall de Ribes.

  La natura ofereix a tota la família la possibilitat de realitzar múltiples activitats : esquí, senderisme, hípica, pesca, escalada, BTT… Esquí, amb les properes estacions de Vall de Núria i La Molina – La Masella. Senderisme, rutes de muntanya, excursions a peu com per exemple: Queralbs-Núria, Queralbs-Coma de Vaca, Núria-Vallter, Núria-Pic de l’Infern… BTT: Ruta Sant Joan de les Abadesses, Ruta del Ferro,…

  Gaudir de la gastronomia de la zona, dinar en un dels seus restaurants que recuperen la cuina tradicional, tastar els seus productes locals, la mel, els dolços (els Mets i les Daines), els làctics o els embotits.

  Descobrir l’arquitectura romànica de les ermites, les esglésies i els monestirs de l’àrea del Ripollès. I no podem deixar de visitar la Vall de Núria. A Ribes de Freser hi trobem dues estacions del Tren Cremallera que ens durà fins a Núria.

  UBICACIÓ

  Castell de Sant Pere es troba a la petita localitat de muntanya de Ribes de Freser, un poble encisador que conserva encara avui l’essència de la vida rural, al cor de la Vall de Ribes. Trobem Castell de Sant Pere  dalt del poble en direcció a la carretera de Pardines. Un nou accés comunica la promoció directament i ràpidament amb el centre del poble, tant a peu com en cotxe.

  COMUNICACIONS

  En cotxe des de la N-152, en tren la línia Barcelona- Puigcerdà i en autobús, la línia de Ripoll. Una línia d’autobús interurbà comunica els pobles de la Vall de Ribes.