Jardins de Can Mateu 2024-03-12T06:03:42+00:00
VEURE VIDEO PIS MOSTRA

Ubicació obra
C/ del Llobregós, Baixada de Can Mateu,
C/ del Estoril. Horta-Barcelona

Informació i vendes
C/del Llobregós 9-13
08032 Barcelona.
info@vertix.es

Telf. 671 484 470

Un lloc que enamora a primera vista.

Entre el mar i la muntanya de Collserola Els Jardins de Can Mateu  és una promoció residencial en una de les zones més singulars  de Horta i al costat del emblemàtic barri de la Font d´en Fargas. Els seus carrers encara parlen del seu passat , edificacions de poca alçada, carrers tranquils i places amb molta vida veïnal com la plaça Eivissa o la plaça de Santa Creus. Continua conservant el seu caràcter de poble amb el seu ambient familiar però amb tots els avantatges d’estar en la gran ciutat.

Els edificis del projecte s’han dissenyat d’acord amb l’arquitectura tradicional del barri. Una arquitectura respectuosa e integradora on es podrà triar l’habitatge que més s’adapti al teu estil de vida.

Tipologies.

1, 2, 3 i 4 dormitoris, exclusives plantes baixes, dúplexs i àtics amb excepcionals vistes. Tots els habitatges disposen de grans terrasses. En el centre del conjunt residencial es disposa d’una zona comunitària privada enjardinada.

Així mateix el projecte disposa de trasters i places d’aparcament per a vehicles i motocicletes. I pensant en una mobilitat més sostenible cada habitatge compta amb aparcament per a bicicletes. A la Baixada de Can Mateu  s´ha construït un nou parc públic, un espai verd enjardinat i amb jocs infantils davant del teu nou habitatge.

Acabats de qualitat ,materials càlids i de disseny.

Sistema de climatització i producció d’aigua calenta per aerotermia , un sistema renovable, ecològic i respectuós amb el medi ambient.

Creiem en la sostenibilitat

El nostre objectiu és aconseguir una alta qualificació energètica que es tradueixi en beneficis pels nostres clients, i per aquest motiu a Residencial Jardins de Can Mateu hem aplicat una sèrie de mesures d’ecoeficiència que ajuden a l’estalvi  energètic i que ens fan estar més compromesos amb el medi ambient. Estem encantats d’informar-te.

Tot està a prop de la teva nova llar

Proximitat a espais natural com el Parc natural de Collserola, el Parc dels Tres Turons o el Parc del Laberint. Eix comercial , instal·lacions i equipaments esportius, sanitaris i culturals. A destacar el Mercat d’Horta, el Passeig Maragall i la Plaça Eivissa  amb diversitat d´establiments de comerç de proximitat prioritzant l’atenció més personalitzada. Amplia oferta descoles de primària i de secundària, centres públics, concertats  i privats. Campus i Escoles Universitàries de gran prestigi.

123movies
embedgooglemap.net

Comunicacions

Bones comunicacions amb tota la ciutat, ràpid accés a la Ronda de Dalt i diversitat de transport públic, entre ells L-5 de metro i diverses línies de bus.