Residencial Sant Andreu

Edifici Torre
Sant Andreu / Barcelona

Pis 6è / 3 dormitoris des de 268.000 eur.
icon-file-o Veure plànol PDF

*Els preus indicats no constitueixen oferta contractual. Avalem les quantitats lliurades a compte.

Descarregar memòria de qualitats
 icon-file-text-o PDF

Memòria informativa ( 16/11/11 )
* Qualsevol de les qualitats relacionades podrien ser modificades per necessitats d’obra o subministrament . En qualsevol d’aquests casos seran substituïdes per altres de qualitat similar, segons criteri de la Direcció Facultativa.

Horari: Visites concertades.
 icon-phone-square  664 488 254

 icon-envelope  info@vertix.es

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon*

Indiqueu-nos la promoció sobre la que desitja més informació

La seva consulta

Accepto la política de privacitat de dades

DESCRIPCIÓ

Entrega immediata / Compra

Última oportunitat de viure a Residencial Sant Andreu, últims habitatges disponibles. Visiti pis mostra

Edifici de 10 plantes situat dins el conjunt Residencial Vertix Sant Andreu, diversos edificis de nova construcció al voltant d’un gran espai enjardinat d’ús públic. Espaiosos habitatges de 3 dormitoris amb terrassa. Cuina, sala i dormitoris exteriors amb amplis finestrals que permeten gaudir de llum natural. Materials de qualitat. L’edifici disposa de places d’aparcament i local comercial.

UBICACIÓ

Barcelona. Prop de l’estació de metro de Torras i Bages i de diverses línies d’autobús que connecten amb el centre de Barcelona i amb d’altres municipis propers.

Gran oferta comercial, botigues tradicionals i mercats que permeten assaborir el barri, i per altra banda, els grans centres comercials “La Maquinista” i “Heron City” que ofereixen l’oportunitat de perdre’s entre la gent mentre fem compres, dinem fora de casa, passegem amb els més petits o anem al cinema. Pròxim a zones enjardinades, centres esportius com el Club Natació Sant Andreu i Can Fabra, sales de cinema i de teatre, i la Biblioteca Can Fabra amb tot tipus d’activitats culturals.

Les imatges, característiques i plànols que figuren en aquesta pàgina són orientatius i no constitueixen oferta contractual. Qualsevol de les qualitats relacionades en la memòria de qualitats podrien ser modificades per necessitats d’obra o subministrament. En qualsevol d’aquests casos seran substituïdes per altres de qualitat similar, segons criteri de la Direcció Facultativa.