La Plana Residencial 2019-01-16T16:19:19+00:00

C/ Salvador Soler Forment – C/ Isidor Cartró Robert.
Sitges.

Planta baixa.
icon-file-o Veure plànol PDF

Planta tipus.
icon-file-o Veure plànol PDF 1er-1a
icon-file-o Veure plànol PDF 1er-2a

Dúplex.
icon-file-o Planta inferior
icon-file-o Planta superior

Descarregar memòria de qualitats
 icon-file-text-o PDF

Direcció: Av. Camí dels Capellans, 75, local
08870 Sitges
Horari: Dimarts-Divendres de 10-14h / 16-19h
Dissabtes-Diumenges de 10-14h.
 icon-phone-square  93 768 25 31 / 690 311 270
 icon-envelope  info@vertix.es

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon*

Indiqueu-nos la promoció sobre la que desitja més informació

La seva consulta

Accepto la política de privacitat de dades

Consum d’energia kWh/m2 any A 25
Emissions Kg CO2/m2 any A 4

Promoció de 15 habitatges situada a la nova zona residencial “La Plana de Sitges”

L’edifici consta d’un únic bloc de quatre plantes d’alçària amb zona comunitària i piscina. És un recinte privat i tancat d’ús exclusiu pels residents dels habitatges, on podran gaudir durant tot l’any de l’excepcional microclima de la localitat de Sitges.

La promoció disposa de places d’aparcament i trasters, d’accés directe mitjançant l’ascencor a cada planta.

Els habitatges es distribueixen en 3 i 4 dormitoris. Tots ells disposen d’àmplies terrasses i pels que vulguin gaudir de més espai exterior, la promoció té 3 plantes baixes i 2 dúplexs en planta tercera. Les plantes baixes disposen de terrasses i jardins d’ús privatiu que comuniquen directament  amb la zona comunitària i piscina mitjançant escales. A la planta tercera hi ha 2 exclusius dúplexs amb 2 magnífiques terrasses a la planta quarta.

En el disseny d’aquest projecte s’ha volgut potenciar al màxim la llum, per això gairebé totes les estances són exteriors. La qualitat dels seus acabats i la funcionalitat de la seva arquitectura es fa palesa a l’hora d’escollir els materials i la distribució, colors clars i aprofitament al màxim de la superfície útil de l’habitatge.

Creiem en la sostenibilitat

Calefacció, climatització i aigua calenta sanitària funcionen mitjançant el sistema d’aerotèrmia, amb alta eficiència energètica. S’incorporen mesures d’ecoeficiència que fan que l’edifici tingui la més alta qualificació energètica: la “A”.

Ubicació

Sitges és un lloc únic, té la bellesa típica dels pobles Mediterranis i un microclima excepcional en qualsevol època de l’any. El nou projecte “La Plana Residencial” es troba en una ubicació immillorable, molt a prop del centre històric, del mar, i a cinc minuts de l’estació de tren. És un lloc ideal per viure tot l’any. “La Plana de Sitges” és una zona residencial de nova construcció prop d’espais enjardinats, carrils bici, zones d’esbarjo i jocs infantils, tot per al màxim confort dels usuaris.

Comunicacions

Sitges disposa d’unes ràpides connexions amb Barcelona i amb totes les localitats veïnes per tren, carretera i autopista (C-32 i AP-7, la carretera comarcal C-31). La proximitat amb l’aeroport del Prat i amb el Port de Barcelona en faciliten la comunicació internacional.