Edifici Blanes 2020-07-07T10:40:17+00:00
VEURE VIDEO PIS MOSTRA

El Prat de Llobregat

Plaça Garrovilles
entre c/ Catalunya i c/ Cadaquès
El Prat de Llobregat
Barcelona

Pis 3 dormitoris, planta 2a.
icon-file-o Veure plànol PDF

Pis 3 dormitoris, planta 3a.
icon-file-o Veure plànol PDF

Àtic 4 dormitoris.
icon-file-o Veure plànol PDF

Descarregar memòria de qualitats
 icon-file-text-o PDF

Adreça: Av. Onze de Setembre, 100
08820 El Prat de Llobregat

 icon-phone-square  620 449 946 / 93 599 54 13

 icon-envelope  info@vertix.es

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon*

Indiqueu-nos la promoció sobre la que desitja més informació

La seva consulta

Accepto la política de privacitat de dades


Consum d’energia kWh/m2 any A 24
Emissions Kg CO2/m2 any A 4

MÉS PROMOCIONS PRAT

DESCRIPCIÓ

Futura promoció-compra

Promoció d’habitatges de renda lliure.

Edifici Blanes és una promoció d’habitatges de renda lliure per viure prop del centre d’El Prat de Llobregat, localitat pròxima a Barcelona, comunicada mitjançant la nova línea 9 de metro, tren i autovia.

Tots els serveis a tocar de casa seva, enmig de l’eix comercial i prop d’escoles i equipaments.

L’edifici s’ubica a la Plaça Garrovilles al costat de la Plaça Blanes. Consta de 22 habitatges en dues escales, amb accés pels carrers Catalunya i Cadaquès.

Els habitatges són de 3 dormitoris i a la quarta planta n’hi han dos de 4 dormitoris amb àmplies terrasses. Tots els habitatges tenen sortida a un balcó des del saló i alguns gaudiran de l’ús privatiu d’una terrassa a la coberta de l’edifici.

Amb distribucions funcionals, gairebé totes les estances són exteriors, amb vistes a la Plaça Garrovilles, als carrer laterals, o bé a un ampli espai de celobert de l’interior de l’edifici, per aprofitar al màxim l’espai i la llum.

Els interiors dels habitatges estan dissenyats amb l’elecció d’acabats càlids i clars que ajuden a crear una gran sensació de benestar i confort.

Creiem en la sostenibilitat i per aquest motiu en aquesta promoció hem aplicat tecnologies específiques en eficiència energètica, com per exemple la instal·lació d’un sistema d’aerotèrmia i d’altres solucions constructives que es tradueixen en beneficis per a l’usuari.

Pel c/ Cadaquès s’accedirà a la planta soterrani on s’ubiquen les places d’aparcament i trasters.

La planta baixa de l’edifici està dedicada a ús comercial, amb locals oberts a la Plaça Garrovilles i a la resta de comerços de l’entorn.

UBICACIÓ

Una ubicació immillorable, molt a prop de tot.

COMUNICACIONS

El Prat gaudeix d’una xarxa viària i de transport públic immillorable, que converteixen la ciutat en un punt estratègic de l’Àrea Metropolitana.

La línia de Rodalies de Renfe, la xarxa d’autobusos TMB i el servei d’autobús nocturn, així com la nova línia 9 de metro, amb tres estacions distribuïdes per la població, connecten el Prat amb la Ciutat de Barcelona a només 20 minuts.