Ametlla de Mar 2018-01-08T16:26:02+00:00

Ametlla de Mar

Cases de l’Almadrava / Urbanització Calafat
Ametlla de Mar / Tarragona

Preu de l’habitatge: 196.410 €

Planta primera i planta baixa.
icon-file-o Veure plànol PDF

Sotacoberta y soterrani.
icon-file-o Veure plànol PDF

*Els preus indicats no constitueixen oferta contractual. Avalem les quantitats lliurades a compte.

Descarregar memòria de qualitats
 icon-file-text-o PDF

Direcció: Rda. General Mitre, 12
08017 Barcelona
Horari: Visites concertades.
 icon-phone-square  93 252 18 00

 icon-envelope  info@vertix.es

Nom*

Correu electrònic*

Telèfon*

Indiqueu-nos la promoció sobre la que desitja més informació

La seva consulta

Accepto la política de privacitat de dades


Consum d’energia kWh/m2 any E 133
Emissions Kg CO2/m2 any E 33

 

DESCRIPCIÓ

Entrega immediata / Compra

Buscaves un tresor al costat del mar?

Trobar el lloc ideal. Una segona residència al costat del mar. Una oportunitat per descansar, relaxar-se i alhora gaudir. Un lloc on la brisa del mar se sent molt a prop. Les cales d’aigua cristal·lina, les platges, les roques i el sol formen part del paisatge que t’envolta. Un lloc per descobrir durant tot l’any…

Conjunt de 20 cases unifamiliars adossades de 4 dormitoris i jardins privatius amb accés directe a la zona comunitària i la piscina. A la planta baixa hi trobem la cuina, sala-menjador amb accés a terrassa i jardí, un dormitori i un bany. A la segona planta hi ha tres dormitoris, un d’ells suite amb bany incorporat, un dormitori doble, un altre de senzill i un bany. A la planta soterrani hi ha el traster i l’aparcament privats.

Els detalls i materials utilitzats tant a l’interior com a l’exterior, han estat escollits valorant el caràcter de segona residència d’aquests habitatges, d’estil mediterrani, colors naturals, clars i càlids. Paviments resistents. Estances àmplies i lluminoses.

Residencial Cases de l’Almadrava està a 200m de la platja de l’Almadrava, un tram de costa format per un conjunt de petites cales i envoltat de vegetació autòctona.

Per la seva ubicació l’Ametlla de Mar és un dels llocs on gaudir de la pràctica de moltes activitats relacionades amb el mar. Pròxims a les cases hi trobem dos ports esportius, el de Calafat i el de Marina Sant Jordi.  I a pocs kilòmetres, el Parc Nacional del Delta de l’Ebre, on podrem gaudir del seu port pesquer i de la seva rica gastronomia, principalment  peixos i mariscs.

UBICACIÓ

Cases de l’Almadrava està situada a la Urbanització Calafat de l’Ametlla de Mar, a la província de Tarragona.

COMUNICACIONS

Les vies de comunicació per carretera són l’autopista AP7 i la N-340, que faciliten la connexió amb Barcelona, Tarragona  i altres localitats veïnes. La línia de tren de Barcelona-València té parada al poble de l’Ametlla de Mar. A 40 km de l’aeroport de Reus.